Në Mektrin Motors ne ofrojmë një sëre shërbimesh të specializuara për mirëmbajtjen dhe jetëgjatësinë e automjetit tuaj. Ne jemi garancia juaj për këtë! Me anë të stafit tonë te kualifikuar dhe profesionist ne jemi në gjendje të ju sigurojmë se ndërhyrjet në automjetin tuaj janë gjithnjë në nivelin e duhur cilesor profesional.


Personi Kontaktues : Mektrin Motors
 • Telefoni : +355 67 2028404
 • Mobili : +355 67 2037569
 • Adresa : Autostrada Durres-Tirane, KM 6. 2000. Durres, Albania

Lokacioni në hartë

Audi A7 '2011
€45,900
 • Lokacioni: Shqipëria / Durrës / Durrësi
 • Motori: 3L TDI, Naftë
 • Kilometrazhi: 45900 km
 • Vetura: e përdorur
Detaje
Mercedes-Benz '2012
€45,900
 • Lokacioni: Shqipëria / Durrës / Durrësi
 • Motori: 3L Naftë
 • Kilometrazhi: 103000 km
 • Vetura: e përdorur
Detaje
Featured
Audi A6 '2011
€32,000
 • Lokacioni: Shqipëria / Durrës / Durrësi
 • Motori: 3L TDI, Naftë
 • Kilometrazhi: 59900 km
 • Vetura: e përdorur
Detaje
Featured
Audi A7 '2014
€68,900
 • Lokacioni: Shqipëria / Durrës / Durrësi
 • Motori: 2998L TDI, Naftë
 • Kilometrazhi: -
 • Vetura: e përdorur
Detaje
1 2
Kyçuni

Keni harruar fjalëkalimin?

Kyçuni Krijoni llogarinë

Regjistrohuni Kyçuni

auto.infosite.alauto.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar