• Telefoni : Tel. 044 801112 Cel. 069 4070710
 • Adresa : Bardhok Biba, Pallati Trema, Tirana

Lokacioni në hartë

Renault '2006
€2,200
 • Lokacioni: Shqipëria / Tirana / Tirana
 • Motori: 1.2L Naftë
 • Kilometrazhi: 140000 km
 • Vetura: e përdorur
Detaje
Ford '2010
€7,500
 • Lokacioni: Shqipëria / Tirana / Tirana
 • Motori: 120L Benzinë
 • Kilometrazhi: -
 • Vetura: e re
Detaje
BMW 3 Series '2012
€200,000
 • Lokacioni: Shqipëria / Tirana / Tirana
 • Motori: 200000L Naftë
 • Kilometrazhi: -
 • Vetura: e përdorur
Detaje
Lexus LFA '2014
€310,000
 • Lokacioni: Shqipëria / Tirana / Tirana
 • Motori: 4.2L TSi, Benzinë
 • Kilometrazhi: -
 • Vetura: e re
Detaje
1 2
Kyçuni

Keni harruar fjalëkalimin?

Kyçuni Krijoni llogarinë

Regjistrohuni Kyçuni

auto.infosite.alauto.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar